Derband Design Finland AB

 

On sisustussuunnittelu, jonka pääteema on aitoja itämaisia käsinsolmittuja mattoja.

 

 Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ostoksia helposti verkossa ja nähdä ja tuntea maton paikallaan tai kanssamme.

 

 Uskomme, että kaikki aitot matot ovat kauniita ja katsovat kuvaa, mutta jotta voimme tuntea laadun, sinun täytyy katsoa omistetuilla silmillä o koskettaa omistautuneita käsiä.   Meillä ostos ei ole koskaan päättynyt, kunnes asiakas tuntee olevansa tyytyväinen!

 

 Tarjoamme muun muassa asiakkaalle asuntolainoja (veloituksetta), palauttamisoikeutta (ilman syytä), myös muutoksia heti oston päättyessä (täydellä hinnalla).

 

 Kun ostamme maton, on kuin osti osakkeita, isäntä pysyy todellisessa unelma-matossa.

 

 

Derband Design Finland AB

 

Företaget jobbar med inredning, främst med äkta orientalska handknuttna mattor. Kunden har möjlighet  att handla enkelt på nätet, eller se och känna på mattan hos oss eller dig.

 

Alla äkta mattor är vackra på bild, men för att få en exakt uppfattning om kvaliten bör du även känna och se mattan i verkligheten.

 

Du har öppet köp tills du är nöjd. Dessutom, har du bytesrätt (till fullt pris) 

Hos oss köppet är aldrig klar, tills kunden känner sig nöjd! Bland annat vi ger kunden hemlån (Utan kostnad), returrätt (utan anledning), även byttesrätt när köppet är klart (till fullpris).

 

Hos oss att köpa en matta är som att man hade köpt aktier, värden stannar kvar i din äkta drömmatta.